Home / archiefcentraal / bestuurder bekneld na ongeval

bestuurder bekneld na ongeval

De auto tolde hierna over de weg en kwam midden op de rijbaan tot stilstand. Na aankomst van de hulpdiensten waren 2 inzittenden al op eigen kracht uit het voertuig gekropen. De bestuurder zat bekneld achter het stuur en moest door de brandweer worden bevrijd. De andere passagiers zijn door ambulancepersoneel onderzocht en ter observatie naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De bestuurder is met spoed naar de trauma-afdeling van de Isala klinieken overgebracht. Dit gebeurde onder leiding van een trauma-arts die per helikopter ter plaatse was gekomen.

De bergingstruck die was opgeroepen om het totaal vernielde voertuig af te voeren, kwam in de berm vast te zitten en moest er door een collega worden uitgesleept. Mede daardoor is de Rechterensedijk enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.