Gratis werkplekken voor ZZP-ers en ondernemers

Rabobank lanceert Rabo Werkcafé

Rabobank Vaart en Vechtstreek lanceert vanaf maandag 18 september het Rabo Werkcafé. Dit biedt (startende) ondernemers en zzp-ers een werkplek aan met koffie en Wifi in het Rabobank kantoor aan de Hof van Otten 1 in Hardenberg. Aan het gebruik van het Rabo Werkcafé zijn geen kosten verbonden en vooraf reserveren is niet nodig.

Het Rabo Werkcafé is geopend op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur voor zowel klanten van de Rabobank als niet-klanten. In totaal zijn er vier werkplekken beschikbaar. Indien het Rabo Werkcafé een succes is, kan dit aantal uitgebreid worden.

“Het doel van de Rabobank is om elkaar te versterken door het delen van kennis, netwerken en middelen”, aldus Gerjan Kanis, manager MKB van Rabobank Vaart en Vechtstreek. “Met deze extra service willen we (jonge) ondernemers zonder eigen werkplek verder helpen in het uitbouwen van hun bedrijf. Daarnaast is het ook een geschikte locatie voor bestaande ondernemers om even hun mail bij te werken tussen twee afspraken door of om op doorreis klanten te ontmoeten”.

Voor meer informatie kunnen ondernemers bellen naar (0523) 62 22 00 of mailen naar mkb.vvs@rabobank.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer