Officiële opening Ommer Molendag

Op zaterdag 5 augustus 2017 van 10 tot 16 uur organiseert de Stichting Ommer Molens voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Ommer Molendag. De deuren van de vier Ommer molens en die van de Vilsterse molen staan deze dag van 10 tot 16.00 uur open. Bij alle vijf molens zijn deze dag leuke activiteiten. Ook is er een fietsroute tussen de deelnemende molens.

Tijdens de Ommer Molendag is in de Konijnenbeltsmolen het resultaat te zien van de inzendingen van de fotowedstrijd “Wie fotografeert de Ommer molens het mooist”. Bovendien is in de Konijnenbeltsmolen de expositie “Kunst onder de Wieken” te bewonderen.

Programma Ommer Molendag

09.30-10.00 uur: inloop met koffie op de boot bij Rederij Peters, Zwolseweg 10.00 uur: officiële opening in de Konijnenbeltsmolen door Ko Scheele, wethouder gemeente Ommen 10.00 – 16.00 uur: Besthmenermolen, Hammerweg: dorsen, broodbakken, draaiorgel en markt Konijenbeltsmolen, Zwolseweg: foto expositie en Kunst onder de Wieken Molen Den Oordt: houtzagerij, oude ambachten en gratis museumbezoek Molen de Lelie, Molenpad: pannenkoeken, ritjes paard en wagen De Vilsterse Molen, extra activiteiten

De officiële opening van de Ommer Molendag is zaterdag 5 augustus 2017 bij de Konijnenbeltsmolen aan de Zwolseweg 5 in Ommen.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer