Kliederkerk in Hervormd Centrum Ommen

Op zondag 21 oktober vindt er van 15.00 tot 17.00 uur weer een kliederkerk plaats in het Hervormd Centrum in Ommen. De kinderen gaan samen kliederen en creatief bezig zijn. Ze spelen spelletjes, doen mee in een bijbelverhaal, zingen en bidden.

De Kliederkerk is een activiteit voor ouders met kinderen van 3 t/m 12 jaar. Ook grootouders met kleinkinderen zijn welkom. Kortom: Iedereen is welkom, welke leeftijd je ook hebt, of je nu wel of niet kerkelijk bent. 

Tijdens de kliederkerk gaat het om samen ontdekken, samen vieren en samen eten rondom een thema. Dit keer is het thema: 'Wie nodig jij uit?' De volgende kernwoorden staan bij de Kliederkerk centraal: Verbinden, knutselen, ontmoeten, helpen en spelen.

De organisatie is in handen van: Marianne Kremer, ds. Coby de Haan, Lieuwke Kampman, Margot Willems, Tanja Hekman, Marlien Hekman, Trudy Hemstede, Sanne Schuurhuis, Esther Veurink, Melanie Hogenkamp en Anita ‘t Jong. Wil je meer informatie, of wil jij je aanmelden? Mail dan naar Anita ’t Jong via kliederkerkommen@gmail.com. Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar wel handig in verband met de catering. Ter bestrijding van de onkosten staat er een doos voor een vrijwillige bijdrage.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer