Café Soelaas organiseert theateravond in de Carrousel

Palliatief Café Soelaas organiseert op donderdag 22 februari een theateravond ‘Zeg, luister eens…!’, voor palliatief zieken, mantelzorgers, zorgprofessionals en andere belangstellenden in Theater Carrousel in Ommen. De avond staat in het teken van informatie maar bovenal ontspanning en is gratis toegankelijk. Aanvang 19.30 uur.

Palliatief Café Soelaas, een samenwerkingsverband van Hospice ’t Huis aan de Vecht, Saxenburgh Groep, SPTO Vechtdal en het Vechtgenotenhuis, is een ontmoetingsplek waar onder andere palliatief zieke mensen en hun mantelzorgers, (thuis)verzorgers en vrijwilligers die ondersteuning bieden in de palliatieve of terminale fase elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer en informatie uitwisselen.

"Tot en met 2016 organiseerden we, telkens op of rondom WereldKankerDag, veel praktische workshops voor onze doelgroep", zegt Aad Kolthof, lid van de werkgroep en mede organisator. "Avonden waarvoor veel belangstelling was en waaraan zo’n 70 tot 100 mensen per keer deelnamen. In 2017 wilden we het echter eens over een andere boeg gooien en hebben we een theateravond georganiseerd om ook een stuk ontspanning aan te bieden. Dat was een groot succes, want Theater De Carrousel was tot en met de laatste plaats bezet. Ook dit keer hebben we weer een avondvullend programma met als thema ’Zeg, luister eens…!’"

Theater Aan De Lijn zal twee keer (zowel voor als na de pauze) een optreden verzorgen, waarbij zij situaties schetst hoe het soms verloopt met de communicatie in de palliatieve fase. Tussendoor nemen Henk Ruiter en de dames van MuSis de bezoekers mee op een muzikale reis door de tijd. Kolthof: "We zijn er trots op dat we weer een prachtig programma kunnen aanbieden dat vooral in het teken zal staan van ontmoeting en ontspanning en geschikt is voor een breed publiek. We hopen wederom op een grote opkomst waarbij de kosten niet echt een probleem zullen zijn, want ook dit jaar is de entree weer gratis. Wel is er alleen toegang na reservering van de gratis kaarten via info@carrousel-ommen.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer