‘Joyday’ bij koor Spirit of Joy

Het koor Spirit of Joy uit Nieuwleusen houdt zaterdag 23 juni een ‘Joyday’. Een onderdeel van de middag is de fietstocht ‘Stap op - Hap op’ voor jong en oud met onderweg leuke verrassingen. Hierbij valt te denken aan rustpunt, iets bezichtigen of iets lekkers nuttigen. De fietstocht start om 14.30 uur bij de Voorhof in Nieuwleusen. Vanaf 17.00 uur wordt de Joyday vervolgd met onder andere springkussen, bingo en lekker eten. 

De deelnamekosten van deze fietstocht zijn 5 euro voor volwassen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar. Wilt u meedoen aan deze fietstocht (ongeveer 25 km) dan graag opgeven via e-mail: janny.hebels@gmail.com, tel. 06 20503748 of bij een van de koorleden. Fiets u wel of niet mee en wilt u het koor Spirit of Joy steunen? Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom bij ‘de Voorhof’ in Nieuwleusen.

De ‘Joyday’ is een van de sponsoracties die het regionaal christelijk koor (met bijna dertig leden) organiseert, om de kosten te drukken en de entreeprijs van de optredens tot een minimum te beperken. Het koor treedt regelmatig op in onder andere verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en kerken en organiseert sing-ins en concerten of werkt hieraan mee.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer