Kunstenaars zetten deuren ateliers open

De kunstenaarsateliers van de Kunstroute Overijssel gaan weer open. Het jaarlijkse weekend van de open ateliers vindt dit jaar plaats op 23 en 24 september. Vele kunstenaars, onder andere uit Dalfsen en Wijhe, zetten de deuren van hun werkplaats/atelier open en laten hun werk zien.

Van keramiek tot beeldhouwwerk, van fotografie tot schilderkunst, sieraden en nog veel meer moois. Jong en oud, kunstliefhebber of dagjesmens, iedereen is van harte welkom op 23 en 24 september. Als bezoeker kunt u een 'kijkje in de keuken' nemen bij kunstenaars in uw omgeving. Stel vragen over materialen, inspiratie en werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ogen vrijuit de kost geven en genieten van prachtige werken.

Op www.kunstrouteoverijssel.nl kunt u de routes en de openingstijden vinden of u kiest gewoon een atelier om te gaan bezoeken. Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de hele provincie. Door het organiseren van gezamenlijke exposities en open atelierdagen laat de vereniging bezoekers kennis maken met kunstenaars uit hun directe omgeving. Want, wist u eigenlijk dat er een goede kunstenaar bij u om de hoek aan het werk is?

Heeft u de facebookpagina Kunstroute Overijssel al geliket? Hier staan leuke weetjes en recente activiteiten van de deelnemers op. Voor vragen kunt u terecht bij info.kunstrouteoverijssel@gmail.com.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer