VVD'er Richard de Ruiter stopt als raadslid in Ommen

Richard de Ruiter, sinds juli 2017 gemeenteraadslid voor de VVD in Ommen, stopt met zijn raadswerk. Reden is dat zijn professionele ambities niet samengaan met het raadswerk. 

De Ruiter: "Ik ben afgelopen periode op zoek geweest naar een baan die  voldoende aansluit bij mijn professionele ambitie en die tegelijk het raadswerk niet nadelig beïnvloedt. Die combinatie blijkt in de praktijk voor mij niet te realiseren."

Richard de Ruiter werd op 17 juli 2017 gemeenteraadslid voor de VVD in de gemeente Ommen. Na de verkiezingen van afgelopen maart is hij opnieuw gekozen als raadslid. De Ruiter beschouwt het raadslidmaatschap als een serieuze en verantwoordelijke taak die je alleen maar goed moet uitvoeren of niet.

Het spijt de VVD-fractie dat Richard de Ruiter stopt, maar heeft begrip voor zijn keuze. "Richard is in 2017 tussentijds ingestapt en heeft zich het raadswerk snel eigen gemaakt. Wij wensen hem alle succes met zijn carrière", laat de fractie weten. De Ruiter wordt opgevolgd door Richard Smits die al commissielid is.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer