Vrijwilligers VacatureBank Ommen

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit vraag en aanbod.

- Stichting Palliatieve Terminale Ondersteuning Vechtdal zoekt nachtvlinders die zieken in hun laatste levensfase en hun naasten bijstaan.

- Stichting Kunstzinnige Vorming Ommen is op zoek naar een penningmeester voor de financiële administratie, die o.a. betalingen aan de aanbieders van kunst en cultuuractiviteiten doet en facturen maakt.

- Stichting de Kern is voor het opvoed- en ondersteuningsprogramma Home-Start op zoek naar vrijwilligers die gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd een steuntje in de rug willen geven.

Meer informatie over vraag en aanbod vind je in de Vrijwilligers Vacaturebank op onze website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl
Volg Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter: www.facebook.com/VSOmmen en www.twitter.com/VS_Ommen

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en telefoonnummer 14 0529.  Inloop elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer