OZC dames 1 boeken 3-0 overwinning

Deze zaterdag was Bruchterveld de tegenstander. Een elftal dat net als OZC in de onderste regionen van de ranglijst is terug te vinden. Een interessante wedstrijd dus. Voor de winterstop werd er gelijk gespeeld. De dames van OZC begonnen goed aan de wedstrijd en na twee gemiste kansen scoorde Roos de 1-0.

Bruchterveld was met enkele speldenprikken gevaarlijk maar toch kwam OZC keeper Pascal nauwelijks in de problemen. Het was dan ook logisch dat Leonie na verloop van tijd de 2-0 in de touwen schoot. Dit was ook de ruststand.

Na rust probeerde Bruchterveld de aansluitingstreffer te maken. Maar dat lukte niet, tot ongeveer halverwege de 2e helft de spits van Bruchterveld dacht hoog in te schieten. Maar zij hield geen rekening met Pascal die gestrekt naar de bovenhoek dook en zo de 2-1 voorkwam. En zo kabbelde de wedstrijd langzaam richting de 80e minuut maar niet voordat Tanja, na een aanval over veel schijven de allesbeslissende 3-0 binnentikte. In de laatste 10 minuten zette OZC nog een paar keer aan, maar gescoord werd er niet meer.

Zaterdag spelen de dames van OZC om 12.30 uur tegen Drenthina uit Emmen.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer