Martin Makkinga draagt voorzitterschap Soli Deo Gloria over

Na tien jaar voorzitterschap bij Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen heeft Martin Makkinga de voorzittershamer tijdens de algemene ledenvergadering overgedragen aan Herman Tip.

Bestuurlijk heeft Makkinga zich 25 jaar voor SDG ingezet, waarvan de laatste tien jaar als voorzitter. In deze jaren heeft hij op bestuurlijk vlak SDG naar een nieuwe fase geloodst, met onder andere een vernieuwde bestuursstructuur. Makkinga was de drijvende kracht achter de realisatie van het nieuwe verenigingsgebouw aan de Korenmolen 20.

Daarnaast werd hij ook gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Namens de vereniging werd Makkinga van harte bedankt voor de vele jaren inzet. Na overhandiging van een cadeau en een mooie bos bloemen was het tijd voor de symbolische overdracht van de voorzittershamer aan Herman Tip.

Herman Tip is geen actief lid, maar is gelieerd aan de vereniging. Hij is zeer actief in Ommen, zowel artistiek als organisatorisch. De vereniging denkt in hem een goede enthousiaste voorzitter te hebben die SDG verder kan brengen naar een mooie toekomst.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer