Lezing Chelsea Flower Show

Groei en Bloei afdeling Ommen is vanavond dinsdag 13 februari om 20.00 uur in de Theaterzaal van de Carrousel te Ommen een lezing over de Chelsea Flower Show. Spreker deze avond is de uit Ommen afkomstige tuin- en landschapsontwerper Stefan Jaspers. In deze lezing vertelt hij hoe hij samen met de internationaal bekende kunstenares Claudy Jongstra, voor de Chelsea Flower Show 2016 in Londen een verftuin heeft ontworpen en daar heeft gepresenteerd.

De Chelsea Flower Show is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Royal Horticultural Society (RHS) met zo'n 150.000 bezoekers, waaronder leden van de Britse koninklijke familie. Op de BBC televisie wordt er altijd uitgebreid aandacht aan besteed. Er worden nieuwe planten- en bloemenvariëteiten gepresenteerd en tuinontwerpers presenteren er showtuinen die de nieuwste trends laten zien.

Er worden diverse prijzen uitgedeeld, waaronder prijzen voor de beste tuin, beste stadstuin en beste bloemenarrangement. Stefan Jaspers geeft in zijn lezing een mooi inkijkje achter de schermen van dit evenement. Toegang lezing is gratis voor leden Groei en Bloei, 6 euro voor niet-leden.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer