Leerlingen Dennenkamp zorgen weer voor pannenkoekenfeest in Nijenhaghen

De enthousiaste leerlingen van groep 7 en 8 bakken komende vrijdag voor de vijfde keer ruim 200 pannenkoeken voor ouderen in Wijksteunpunt Nijenhaghen in Ommen. Onder het motto 'Bak mee voor ouderen' gaan de leerlingen samen met leerkrachten en ouderraad aan de slag tijdens Nationale Pannenkoekdag.

Pannenkoekdag in 2017

Terwijl de leerlingen van groep 8 de pannenkoeken bakken, richten de kinderen van groep 7 het restaurant van Wijksteunpunt Nijenhaghen feestelijk in. Met zelf eten moeten de kinderen wachten tot ze alle ouderen hebben bediend, want de gasten gaan voor. Maar zodra het kan schuiven de kinderen weer gezellig aan voor een pannenkoek en een babbeltje.

Nationale Pannenkoekdag is bedoeld als feestje voor jong en oud, met zelfgebakken pannenkoeken in de hoofdrol. Dat gaat vrijdag de 16e ongetwijfeld weer lukken.

De Dennenkamp vindt het belangrijk om een actieve rol te spelen in de wijk. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid organiseert de school voor het vijfde jaar voor ouderen van Wijksteunpunt Nijenhaghen de pannenkoekenlunch. Zowel Nijenhaghen als De Dennenkamp zijn enthousiast over de samenwerking.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer