Horecateams gaan de strijd aan op Tronktoernooi

Net als de voorgaande jaren staat ook dit jaar het eerste weekend van juli in Ommen in het teken van het befaamde Tronktoernooi. De rustgevende Paardeweide wordt voor even omgetoverd in een voetbaltempel, waar iedereen welkom is op de biljartvlakke grasmat.

Een grasmat waar dezelfde acht teams als vorig jaar het tegen elkaar opnemen. Wie legt De Burggraaf het vuur aan de schenen en gaat er met de titel vandoor?Na het tussenjaar van 2017, waar het oude bestuur al een overdracht deed aan het nieuwe jonge bestuur, blijven in 2018 alleen nog Erwin Dragt en Bert Martens van de oudere garde nauw betrokken bij de organisatie. Zij nemen na de editie van 2018 afscheid en ambiëren nog één keer een onvergetelijke editie. 

Ook dit jaar doen de acht gebruikelijke teams weer mee: Jipp’s Pub, Vrienden Ommen, Team Vijn, De Burggraaf, SC Clees, De Herberg, Tronk en Big Bull strijden op de Paardeweide fanatiek om de eervolle titel van Tronkwinnaar.

Na lang beraad is dit jaar de keuze gevallen op Stichting Bostheater om voor te spelen. Door de opbrengst van het Tronktoernooi te doneren aan het Ommense Bostheater draagt de organisatie een steentje bij aan de culturele ontwikkeling van de gemeente Ommen. Bovendien een actueel doel, zeker omdat het Bostheater in de weken na het Tronktoernooi enkele aantrekkelijke optredens op het programma heeft staan.

Vrijdagavond 6 juli staan de eerste wedstrijden op het programma, waarna op zaterdag het vervolg van het programma wordt afgewerkt. Publiek is daarbij van harte welkom!

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer