Cairn Terriër Dag dit jaar in Ommen

De Nederlandse Cairn Terrier Club organiseert op 18 juni de Cairn Terrier Dag 2017. Een jaarlijks terugkerend evenement speciaal voor de Cairn Terrier liefhebbers. Tegelijkertijd vindt ook de Jonge Honden en Veteranen Dag plaats. Een hondenshow speciaal voor jonge én oude Cairns. Dit jaar wordt de Terrier Dag in recreatiecentrum Besthmenerberg in Ommen gehouden.

Naast Cairn Terriers in alle kleurvariaties en leeftijden is het een perfecte dag om liefhebbers van het hondenras te ontmoeten. Daarnaast kunt u, samen met uw eigen Cairn, actief bezig zijn tijdens de verschillende activiteiten en workshops. U bent ook van harte welkom wanneer u (nog) geen Cairn Terrier heeft maar u meer informatie wilt inwinnen over het ras.

Het evenement is gratis te bezoeken voor Cairnliefhebbers (zowel leden als niet-leden), maar graag wel aanmelden via cairndag@nctc.nl. Graag in de mail vermelden hoeveel personen en hoeveel honden. U ontvangt dan van de NCTC een mail met daarin o.a. een toegangsbewijs voor het terrein van de Camping Besthmenerberg.

|Doorsturen

Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer