Vredesdienst in Lemele

De Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld houdt op zondag 16 september om 10.30 uur een vredesdienst op camping De Olde Lucashoeve in Lemele. Het thema van deze openluchtviering is: Generaties voor vrede. De organisatoren beloven een interactieve dienst, waarin ook de kinderen met het thema aan de slag gaan.

De Olde Lucashoeve is een camping onderaan de Lemelerberg, net buiten Lemele. De bezoekers worden welkom geheten door muziekvereniging KNA Lemele. Gevraagd wordt om zelf een stoel mee te nemen (een kleedje kan ook). Voor oudere bezoekers is er een vijftigtal stoelen beschikbaar.

Voorgangers zijn pastoraal werkster Marga klein Overmeen en de voorbereidingsgroep. Er wordt een collecte gehouden voor de organisatie Sara Sebrenica die zich sinds 1999 inzet om de verschillende etnische groepen aldaar bij elkaar te brengen. Mede hierdoor kunnen vrede en veiligheid het winnen van spanningen en conflicten. Na afloop van de viering is er koffie/thee en voor de kinderen ranja. De vredesdienst begint om 10.30 uur. De Olde Lucashoeve is te vinden aan de Kerkweg 30 in Lemele. Bij slecht weer wordt de viering verplaatst naar de Ichthuskerk in Lemele.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer