Zomertour Bravoure van Cirque Moustache komt naar Marienberg

Afgelopen weken konden de eerste kinderen en ouders al genieten van stuntmannen en circusartiesten tijdens de nieuwste circusvoorstelling ‘Bravoure’ van Cirque Moustache. De zomertour gaat door en op 13 augustus is de voorstelling te zien in Marienberg.

Cirque Moustache reist dit jaar alweer voor de 6e keer door Nederland voor een zomertour. Een groep enthousiaste artiesten brengen ook dit jaar een nieuwe energieke familieshow, genaamd 'Bravoure'. De naam van de voorstelling zegt het al, moed, spanning, stunts en daar heb je dus ook een echte stuntman voor nodig! Maar durft hij wel?

Cirque Moustache reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Op sommige locaties worden ook workshops gegeven, zodat kinderen in 2 uur tijd worden klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden voor de ouders te geven!

De artiesten
Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show uit binnen- en buitenland. Ida Cramer, Coco Perraglie, Daniël Siegmund, Berl Both, Sabine Lustig, Sequoia van Ekeren en natuurlijk circusdirecteur Jasper Riedeman.

Plek voor jong talent
Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen. Het circus is ontstaan vanuit de werkzaamheden voor De Utrechtse Circusschool: Circus DIEDOM.

Uit de hand gelopen hobby
Cirque Moustache is opgericht door Jasper Riedeman: “Je kunt gerust zeggen dat het circus bij mij een uit de hand gelopen hobby is. Als 13-jarige jongen kwam ik in aanraking met jeugdcircus en leerde daar bijna alle circustechnieken. Na het krijgen van lessen ging ik assisteren, doceren en uiteindelijk zelf een circusschool runnen. Zelf optreden doe ik nog maar zelden en ik heb mij volledig gestort op circuseducatie. Toen er een gebruikte circustent voorbij kwam, heb ik mijn spaarrekening geplunderd en ben ik naast mijn werkzaamheden bij het jeugdcircus gestart met een echt circus: “Cirque Moustache”. “

Meer informatie
De tour van Cirque Moustache is te zien t/m 30 augustus. Op 23 plekken door het hele land, van Utrecht tot Brabant en uiteraard Twente en de Achterhoek, is de voorstelling te zien. Hieronder kunt u zien waar en wanneer de voorstelling te zien zal zijn. Kaartjes voor de voorstelling kosten 10 euro per stuk. Dit is inclusief 2 tickets voor een activiteit op de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op www.cirquemoustache.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer