Woonlocatie Hoogenweg houdt open huis

Op vrijdag 29 juni, de dag na de officiële opening, is er een open huis bij de nieuwe woonlocatie van de Baalderborg Groep aan de Hoogenweg 5 in Hoogenweg. Hoogenweg 5 is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en onderdeel van de Baalderborg Groep.

Vanaf eind januari hebben de bewoners hun intrek genomen in deze nieuwe woonlocatie. De 24 bewoners zijn enthousiaste mensen van verschillende leeftijden met een verstandelijke beperking. De 6 appartementen en 18 ruime studio’s zijn verdeeld over twee woonlagen, met volop aandacht voor rust en privacy. Ook zijn er gezamenlijke ruimten die zijn voorzien van alle gemakken. De nieuwe woonlocatie is samen met de cliënten, ouders en in goed overleg met de omwonenden gerealiseerd.

De bewoners en het personeel van woonlocatie Hoogenweg zijn trots op hun nieuwe woon- en werklocatie en dat willen ze graag laten zien. Daarom organiseren zij op vrijdag 29 juni van 10.30 tot 14.00 uur een open huis. Tijdens het open huis kunnen bezoekers al hun vragen stellen over de woonlocatie en de zorg die hier geboden wordt. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer