Kroegen uit Hardenberg en omgeving slaan de handen ineen

Op zaterdag 21 juli slaan vijf café's uit de gemeente Twenterand en Hardenberg hun handen ineen en geven hun gasten op ludieke wijze de gelegenheid om ook eens kijkje in een ander buurtcafé te nemen. De cafés 'Boszicht' in Sibculo, 'Roots' in Westerhaar, 'Kremer' in Vroomshoop, 'de Brug' in Geerdijk en 'Geert' in Beerzerveld hebben een bal- of behendigheidsspel uitgezocht.

Welke spellen precies is nog een verrassing maar zeker is dat er een paar hilarische bijzitten. Voor het winnende team is er natuurlijk een leuke groepsprijs. Er is nog plek voor een aantal teams dus teams van 6 tot 8 personen kunnen zich nog bij deelnemende cafés opgeven. Kosten 5 euro en 's middags rond half 1 verzamelen.

Er is een oude stadsbus geregeld die de teams van café naar café rondbrengt. De buschauffeur is niemand minder dan Teun 'de Neuze' Stevens. Bekend van Höllenboers clip 'Bussie komt zo',  zelfs bezongen door Bökkers en volgens eigen zeggen: taxiheld, beroepsmatig Bob en entrepreneur.

Stamgast van Café de Brug, Roy Kruiskamp, is initiatiefnemer van het kroegenspektakel. Aan de toog bij kastelein Bas Kuiper, filosoferend over verbroedering in de horeca, heeft Roy het voortouw genomen om deze middag te organiseren.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer