Week van het Landschap in het Reestdal

Tijdens de herfstvakantie van 21 t/m 29 oktober vieren Landschap Overijssel en Het Drentse Landschap gezamenlijk de jaarlijkse nationale Week van het Landschap in het Reestdal. Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest organiseert diverse activiteiten, zodat er vrijwel iedere dag iets leuks te doen is.

Naast een gezellig stamppottenbuffet, een interessante lezing ‘Bruggen over de Reest’ en de jaarlijkse Fruitpersdag, zijn er twee middagen met leuke activiteiten voor de kinderen. Tevens is er zowel een wandel- als een fietsexcursie door het eeuwenoude cultuurlandschap van het veelzijdige Reestdal. En vergeet ook niet de jaarlijkse Nacht van de Nacht. Voor alle bezoekers is er dus volop keuze om in dit mooie landschap de kleurrijke herfst te vieren.

Op de site www.landschapoverijssel.nl/activiteiten kun je zien waar en hoe laat welke activiteit plaatsvindt. Ook zie je daar of je je moet aanmelden en of er kosten aan verbonden zijn. Iedereen is uiteraard van harte welkom bij bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest. Kijk wel van tevoren even wanneer de activiteiten plaatsvinden om teleurstelling van een dichte deur te voorkomen.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer