Seniorenvoorlichting 'Kom in Beweging' in De Wiekelaar

Op maandagavond 26 februari is er een voorlichtingsavond met het thema 'Kom in Beweging'. Hilda Schipper en Tineke Langbroek (beiden wijkhoofd Saam Welzijn Dalfsen) organiseren deze avond voor geïnteresseerde senioren en de buurtcoaches van Oudleusen. Aanvang is om 19.30 uur en plaats van handeling is De Wiekelaar in Oudleusen.

Remedica Medische Educatie geeft voorlichting over het belang van bewegen. De bijeenkomst is gericht op vitaal blijven van lichaam en geest door gezond bewegen. Het programma bevat een informatief gedeelte, waarin aandacht is voor het hart, de gewrichten en de spijsvertering, etc. Daarnaast is er een actief deel, wat gericht is bewegingsoefeningen (diverse hulpmiddelen zoals een ‘actief bewegen kussen’, oefenmat, pilates coretrainer) en metingen. Eveneens zal deze avond iemand aanwezig zijn van Carinova en van de Fysiotherapie Dalfsen.

In de pauze kunt u kennis maken met producten gericht op gezondheid en leefstijl voor senioren. Eveneens is er een informatietafel met foldermateriaal, etc. Aan het eind van de avond krijgt iedereen een tas mee met informatie en producten op het gebied van bewegen en gezonde leefstijl. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

U kunt zich aanmelden voor deze avond bij Hilda Schipper, (0529-471731 / whschipper86@gmail.com) of Tineke Langbroek (0529-471152 / tinekelangbroek@hotmail.com). U bent allen van harte welkom.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer