SV Nieuwleusen haalt groot bedrag binnen door 'clubactie' Rabobank

Afgelopen vrijdag werd door de Rabobank aan SV Nieuwleusen een cheque overhandigd met een bedrag van 1.385,47 euro. Hendrik Jan Huzen, lid van de sponsorcommissie, nam de cheque in ontvangst. Het bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw meubilair voor het nieuwe clubhuis.

Maar liefst 382 verenigingen hadden zich ingeschreven voor deze actie waarbij leden van de Rabobank konden stemmen op hun favoriete vereniging. Nieuwleusen kreeg op één na meeste stemmen. Een geweldige prestatie waarvoor sportvereniging Nieuwleusen alle stemmers hartelijk bedankt. Korenmolen 'De Zwaluw' uit Hasselt behaalde voor het derde jaar op rij de meeste stemmen in het gebied van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Met Nieuwleusen als keurige tweede en Museum Palthehof als knappe nummer drie.

In het Rabobank-kantoor Dalfsen waren alle regionale deelnemende verenigingen uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje, hun sponsorbijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne Clubhart 2018, in ontvangst te nemen.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer