Karin Withaar uit Nieuwleusen in Lombok: 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben'

Karin Withaar uit Nieuwleusen bevindt zich momenteel in het noordwesten van Lombok. Deze plek werd opgeschrikt door een heftige aardbeving. 'De ravage is enorm', schrijft ze op Facebook.

Foto's: Facebook Karin Withaar

'Er zijn veel doden gevallen en nog veel meer gewonden. Ambulances rijden af en aan en iedereen doet zijn best om elkaar te helpen. Te overleven', aldus Karin. 

Op het moment van de aardbeving was Karin zelf in Mentigi. De lokale bevolking wist haar in veiligheid te brengen. Ze werd de berg opgesleept. Dit omdat het gevaar van een tsunami op de loer lag. "Er zijn geen woorden voor om te beschrijven hoe dankbaar ik ben en hoeveel geluk we hebben gehad. Mentigi is één van de dorpen die compleet verwoest is. Mensen slapen in kampen op de bergen en hebben grotendeels geen elektriciteit. Voedsel en drinkwater is enorm schaars en hulp meer dan dringend nodig."

Om hulp te bieden, is er geld nodig. "Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er mensen zijn die willen helpen. Als is het maar een euro. Alles helpt." Om te helpen kan je contact opnemen met Karin Withaar via haar Facebookaccount of door een Whatsappje te sturen naar  +6281353783503

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer