Bos Bedden verlengt contract met AG ‘85

Afgelopen donderdag heeft Lubertus Talen, eigenaar van Bos Bedden in Nieuwleusen, zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract met Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst en omstreken. Bos Bedden sponsort de loopgroep al sinds 2002. Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking en hebben het volste vertrouwen in elkaar voor een volgende periode van vier jaar.

‘Het is een enthousiaste groep mensen die in heel Nederland met allerlei evenementen meedoet. De opvallende wedstrijdkleding in de kleuren van Bos Bedden zorgt altijd voor herkenbaarheid,’ aldus Lubertus Talen. En daar is het natuurlijk ook om te doen.

De leden van Loopgroep AG’85 zijn liefhebbers van de loopsport. Een flink aantal loopt mee voor de prijzen bij regionale wedstrijden. Veel leden lopen voor het neerzetten van een mooie prestatie. Anderen zijn lid om samen te kunnen genieten van een duurloop of van een groepstraining. Plezier en saamhorigheid staan bij de leden voorop. Meestal volgen de prestaties dan vanzelf. Loopgroep AG ’85 heeft ongeveer 150 leden. De leden komen uit Nieuwleusen, Staphorst en Rouveen, maar ook uit de regio, van Genemuiden tot Ommen en van Meppel tot Zwolle.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer