Zwollenaar Ronald Visser treedt op tijdens The Living Village Festival in Dalfsen

Ronald Visser, bekend van zangworkshops en diverse koren in Zwolle, is uitgenodigd om twee optredens te verzorgen tijdens The Living Village Festival in Dalfsen. Daar strijken deze week deelnemers van over de hele wereld neer en vanaf de podia zullen vele muziekstijlen klinken.

In januari produceerde Visser, samen met collega Michiel Brandes, een CD met Mantra’. De CD 'Alchemy' werd in april officieel ten doop gehouden in boekhandel Waanders in de Broeren. Deze CD trok de aandacht van de festivalorganisatie waarna een uitnodiging voor het festival in Dalfsen volgde.

Op vrijdag 22 juni staan Visser (zang & piano) en Brandes (gitaar & djembé) op het podium van de Temple Grounds. Het festival is verdeeld in ‘buurten’ en op het podium van deze buurt staan mantra’s centraal. Een groot deel van de dag zullen hier de ALCHEMY-klanken over het publiek worden uitgegoten. Van 10.00 tot 12.00 en van 16.00 tot 18.00 beklimmen Visser en Brandes het podium.

Behalve luisteren zullen toehoorders ook worden uitgenodigd om mee te zingen. Op die wijze heeft ALCHEMY al vele malen geklonken op diverse locaties in Zwolle en omstreken. Optreden tijdens zo’n groot evenement is nieuw voor Ronald Visser en die uitdaging gaat hij vol vertrouwen aan.

Er zijn dagkaarten te koop, zowel via internet als aan de festivalkassa. Daarmee wordt toegang verkregen tot het hele festival, inclusief alle optredens, workshops, lezingen en andere activiteiten. In de Festivalkrant staat per dag en per uur vermeld wat er te doen is. Ook voor kinderen zijn er veel activiteiten en is een eigen ‘buurt’ gecreëerd.

Kijk voor meer informatie over het festival en de kaartverkoop op www.thelivingvillagefestival.org. Meer informatie over Ronald Visser en zijn nieuwe CD is te vinden op www.ronaldzingt.nl 

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer