Workshop Persberichten Schrijven in Dalfsen

Tot 27 september kunt u zich opgeven voor de workshop Persberichten Schrijven. Deze praktische schrijfworkshop vindt op 4 oktober (19.30 – 22.00 uur) plaats in de bibliotheek van Dalfsen. Aanmelden kan via info@bibliotheekdalfsen.nl of in de bibliotheek zelf.

Wie weleens een evenement of activiteit organiseert wil uiteraard graag zo veel mogelijk deelnemers hebben. Een persbericht sturen aan kranten, websites of een bericht op Facebook en LinkedIn zetten, helpt in elk geval. Maar hoe schrijf je het beste persbericht en bereik je de meeste mensen? Is één tekst genoeg of moet je juist verschillende versies voor verschillende media maken? En hoe doe je dat dan?

Journalist en schrijftrainer Monique van Klaveren (www.leerschrijven.nl) geeft tips, trucs en een praktijkoefening. Beroepsmatig schrijft ze al ruim 25 jaar dagelijks allerlei teksten en artikelen. Daarnaast probeert ze ook regelmatig bijvoorbeeld de activiteiten van de Stichting Live Muziek Heino met een persbericht onder de aandacht te brengen. Dus als geen ander weet ze waar vrijwilligers tegenaan lopen.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer