Sinterklaas stuurt Vlogpiet alvast naar Dalfsen

Ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee en neemt daarom dit jaar Vlogpiet mee naar Dalfsen. Hij heeft Vlogpiet samen met de andere pieten alvast vooruit gestuurd, om te inspecteren of alles goed is voorbereid.

De pieten zijn erachter gekomen dat het Sinterklaashuis in Dalfsen wel erg kaal is. Ze zijn daarom bij de Historische Kring Dalfsen op zoek gegaan naar leuke foto's van de intocht in Dalfsen. Meneer Johan en mevrouw Carolien zijn net bezig met oude, historische foto’s van de intocht. Piet reageert erg enthousiast en begint herinneringen op te halen aan al die mooie intochten van Sinterklaas in Dalfsen. Maar jammer genoeg zijn de foto’s zwart-wit en dus wel een beetje saai.

Vlogpiet is natuurlijk een kei in het maken van filmpjes en post deze op Facebook, Twitter en de website van Sint Dalfsen. In zijn filmpjes vraagt Vlogpiet de kinderen uit Dalfsen om hem te helpen het Pietenhuis kleur te geven. Kinderen kunnen daarvoor een kleurplaat voor Sinterklaas inkleuren. Deze kleurplaat van Ondernemend Dalfsen kan af worden gehaald bij Albert Heijn, Jumbo en Faunaland Kloosterman in Dalfsen.

De vloggende knecht zal alle ingeleverde kleurplaten bekijken en kiest de mooiste uit. De winnaars worden beloond met een leuke prijs en mogen zaterdag 18 november bij Sinterklaas op het podium komen.

Volg alles rondom de intocht van Sinterklaas in Dalfsen via Twitter (@sintdalfsen), Facebook (www.facebook.com/sinterklaasdalfsen) en de website

Foto's: Adriaan Holsappel

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer