Naschoolse sportprogramma 'Sports4Kids' in Dalfsen blijkt razend populair

Sports4Kids is hét naschoolse sportprogramma in de gemeente Dalfsen voor kinderen tussen de vier en veertien jaar. De kinderen krijgen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten in de gemeente. De jonge sporters worden uitgedaagd om na schooltijd lekker actief in beweging te komen met andere kinderen.

De afgelopen twee maanden hebben zich voor dit naschoolse sportprogramma al meer dan vierhonderd kinderen aangemeld, waarvan ruim honderd kinderen zelfs voor vijf of meer verschillende sporten.

Ondanks dat er al sportclinics en cursussen geweest zijn of al vol zitten, zijn er meerdere sporten waarvoor nog wel ruimte is om voor aan te melden. Kortom, doe je nog niet mee maar wil je wel graag na schooltijd met leeftijdsgenoten samen sporten? Dat kan! Toets op de website van de gemeente Dalfsen in het zoekveld ‘Sports4kids’ in. Via het aanmeldformulier is te zien bij welke sporten er nog plek is en in welke kernen deze gegeven worden. Ook kan er contact opgenomen worden met de buurtsportcoaches via sports4kids@dalfsen.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter




Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer