Grote Kerk Dalfsen houdt Sing-in

Zondagavond 25 februari wordt er een Sing-in gehouden o.a. in de Grote Kerk aan het Kerkplein in Dalfsen. Het thema is: ‘Hij kent jou’. Aanvang 19.00 uur.

Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in. Enkele zangers ondersteunen de samenzang. De kinderen mogen bij de kinderliederen op het podium meezingen. De zang wordt vocaal ondersteund, zodat ook een minder bekend lied goed meegezongen kan worden. De begeleidende band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Linda Holsappel (dwarsfluit), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Bas Jansen (drums).

Ook deze Sing-in zal er gelegenheid zijn een lied op te geven. Deze ‘verzoeknummers’ worden dit keer gekozen uit de nieuwe protestants evangelische liedbundel Hemelhoog. Wie de bundel heeft: graag meenemen naar de kerk. Er zullen ook liedlijsten aanwezig zijn om makkelijk een keuze te kunnen maken. Alle teksten worden op het scherm geprojecteerd. Na afloop van de Sing-in is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de kerk onder het genot van koffie, thee of limonade.

Meer info: 0529-434203

|Doorsturen

Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer