Geslaagde derde editie Nationaal Integratiediner in Trefkoele+

Achttien koks uit elf verschillende landen die voor ruim 120 gasten koken. Eten van over de hele wereld uit allerlei verschillende culturen. De derde editie van het Nationaal Integratiediner in de Trefkoele+ in Dalfsen was afgelopen donderdag weer een feest van diversiteit en verbinding.

Foto's: Johan Bokma

Van Thaise dumplings tot Griekse shoarma en Marokkaanse Recette Couscous Marocain, gasten konden eten uit alle hoeken van de wereld proeven tijdens het Nationaal Integratiediner afgelopen donderdag. Achttien koks van over de hele wereld kookten voor ruim 120 gasten. Het was wederom fantastisch om te zien hoe iedereen trots was op zijn of haar gerechten. Gasten werden dan ook gestimuleerd om de soms onbekende gerechten te proberen.

Afgelopen donderdagmiddag was het al een drukte van belang in de keuken van Trefkoele+. Enkele koks kozen ervoor om hun specialiteiten te bereiden in de keuken van Trefkoele+. De heerlijke geuren van de verschillende gerechten vulden het hele gebouw. Andere koks hadden thuis al gekookt en kwamen de hun gerechten brengen.

Rond 18.00 uur was al het eten klaar en konden alle schalen, bakken en pannen naar het buffet. Na ruim twee uur genoten te hebben van alle bijzonderheden werden er ook nog nagerechten uitgedeeld. Aansluitend kregen de koks onder groot applaus een Nationaal Integratiediner herinnering en werd bekend gemaakt dat er dit jaar wordt geprobeerd een kookboek te maken van alle heerlijke gerechten die zijn geserveerd.

De Trefkoele+ wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken die zich heeft ingezet om dit diner tot een succes te maken. Volgend jaar op de tweede donderdag van oktober zijn belangstellenden weer van harte welkom voor de vierde editie van het Nationale Integratiediner.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer