Foto-expositie van Jan Willem Brinkman in Historisch Centrum Dalfsen

In de Trefkoele+ in Dalfsen is momenteel de expositie te zien van het werk van Jan Willem Brinkman. Zoals bekend is Jan Willem in mei 2017 plotseling overleden. Hij heeft veel betekend voor de Historische Kring Dalfsen. Deze expositie geeft een klein overzicht van zijn vele werk. 

De Historische Kring beschrijf Brinkman als een vakman op het gebied van foto’s maken en of bewerken. "Hij heeft veel presentaties verzorgd voor de bewoners van woonzorgcentrum Rosengaerde waar we nog steeds profijt van hebben. Hij was er op tijd bij wanneer een gebouw gesloopt werd. Zo heeft hij veel foto’s gemaakt van gebouwen die al dan niet moesten wijken voor de aanpassing van de Hessenweg."

Aan de fotogalerij van huisartsen in de Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen heeft Jan Willem veel zorg besteed. Ook bekend is het kaartspel van de Jumbo-actie met afbeeldingen van bekende gebouwen in Dalfsen. Een van de allermooiste foto’s is het moment dat na een enorme hoosbui de van Lentestraat blank stond en er ineens een zeilboot voorbij kwam. Jan Willem was er op tijd bij met de camera om dit tafereel vast te leggen.
De expositie is te zien tijdens de openingsuren van de Trefkoele+ in de Oranjehal.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer