"We willen stem zijn voor degene die geen stem hebben"

Familie Visscher uit Dalfsen zamelt geld in voor Noord-Korea

Het gezin Visscher uit Dalfsen houdt komende zaterdag, samen met de gebedsgroep Open Doors Dalfsen, een sponsorwandeling voor Noord-Korea. Daarnaast is er een boerenmarkt, activiteiten voor kinderen en een open dag van het pluimveebedrijf aan de Hessenweg. “We willen stem zijn voor degene die geen stem hebben”, aldus Anja Visscher.

Open Doors helpt christenen in Noord-Korea overleven door het verstrekken van voedsel, medicijnen, kleding en andere hulpgoederen. Daarnaast worden Noord-Koreaanse christenen, ook in China, toegerust in geloof door christelijke boeken en radioprogramma’s.

Anja en haar man Erwin hopen volgend jaar naar Zuid-Korea te gaan om enkele projecten te bezoeken waarmee Noord Koreanen geholpen worden. Met Open Doors reizen zij naar de frontlinie van de geestelijke strijd: het Koreaans grensgebied. Door daar ook een sportieve prestatie neer te zetten, deelname aan de muskathlon, geven ze bekendheid aan de problematiek. Zij betalen zelf de reis, maar per persoon wordt een sponsorbedrag van 10.000 euro gevraagd.

Sponsorwandelingen
Daarom organiseert het gezin ‘4x voor Noord-Korea: Genieten én Goed doen!’. Er worden sponsorwandelingen gehouden van ongeveer 5 kilometer (start: 9.00 uur) en 15 kilometer (start: 10.00 uur). Daarnaast is er een boerenmarkt met onder andere brocante, huisraad, boeken en kleding. De kinderen vermaken zich in de kinderspeeltuin waar allerlei kip/ei-gerelateerde spellen te doen zijn en bezoekers kunnen van 10.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in het pluimveebedrijf.

"Soms denk ik wel eens: wat heb ik me op de hals gehaald", zegt Anja eerlijk. "Maar dan merk ik dat het niet ‘mijn’ dingetje is maar van ons samen, van God." Neem voor meer informatie contact op via 4xvoornoordkorea@gmail.com of 06-11655731, of kijk op www.opendoors.nl/muskathlon.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer