Expositie in het gemeentehuis van Dalfsen

Van 17 november 2017 t/m 9 januari 2018 exposeert Jolan Kroes, 49 jaar, geboren in Dalfsen en nu woonachtig in Raalte, in het Gemeentehuis van Dalfsen.

Jolan Kroes: “De expositie geeft in één oogopslag een weerspiegeling van mijn karakter. Ik werk vanuit mijn impulsiviteit. Doek, acrylverf, kwasten, paletmessen... kijken naar het doek... en beginnen. Vaak werk ik vanuit één punt, wat mij de vrijheid geeft om verder te "bouwen" en er een geheel ontstaat. Deze manier van werken maakt dat ik zelf nooit van tevoren weet wat de uitkomst gaat worden. Mijn werken zijn een uiting van enthousiasme en creativiteit, die worden weergegeven in veel kleur.
Ik geef de voorkeur aan abstracte & figuratieve werken, die ik het liefst schilder op grotere doeken. Wat ik graag wil bereiken met mijn doeken, is dat mensen er naar kijken en bij hun eigen fantasie komen. Niet mijn interpertatie van mijn werk, maar wat mensen er zelf in zien of wat hun raakt. Het mooiste compliment om te horen is dat mensen blij worden van mijn werken.

Ik nodig u van harte uit om een kijkje te komen nemen in het gemeentehuis Dalfsen. Ook kunt u altijd mijn website www.jolankroes4art.nl bekijken voor verdere informatie of vragen.”

De expositie is in het gemeentehuis te bezichtigen tijdens openingstijden. De openingstijden van het gemeentehuis zijn: maandag van 8.30 uur tot 19.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer