De boer op in Tirol met Schiller’s Reizen

Alweer voor het derde jaar achtereen organiseren Edwin en Jennifer Schiller onder de naam Schiller's Reizen een busreis naar Tirol. Dit jaar wordt de mogelijkheid geboden om, naast de geplande excursies, een kijkje te nemen bij een Oostenrijks melkveebedrijf.

In Tirol weiden de koeien in de zomer op de Almen hoog in de bergen. Hoe gaat dat dan met melken? Waar verblijven de koeien? Hoe komt de melk bij de fabriek? Edwin en Jennifer runnen een melkveebedrijf in Dalfsen en organiseren jaarlijks een aantal reizen naar Oostenrijk. “Het is een prachtig land en ontzettend gastvrij”, zegt Edwin. Met de bijzondere excursie wil Schiller's Reizen, naast de vele toeristische hoogtepunten van Tirol, laten zien hoe het agrarische leven daar is ingericht. “Zo kom je net wat meer te weten over het land, de mensen en de tradities”, vertelt Jennifer. “Het is mooi om iets extra's te kunnen bieden. Daarmee onderscheiden we ons van de grote reisorganisaties. We bieden een gevarieerd programma en veel persoonlijke betrokkenheid. Het is instappen en vakantie!”

De bus vertrekt op 9 september vanaf het Roode Hert in Dalfsen. Informatie over deze busreis naar Tirol is te vinden op de website www.schillersreizen.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer