Burgemeester Noten ontvangt eerste nummer Wal & Water

Burgemeester Han Noten van Dalfsen heeft op 11 mei, tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Overkant, het eerste exemplaar van het recreatiemagazine Wal & Water in ontvangst genomen.  

Dit kleurrijke magazine wordt in de zomerperiode door plaatselijke kerken verspreid onder vakantiegangers in Noord-West Overijssel en de regio Zwolle. Het blad biedt toeristische informatie, aanvangstijden van kerkdiensten, boeiende interviews en lezenswaardige artikelen. Wal & Water wordt verspreid door kerken, onder andere in Dalfsen.

Naast het magazine verzorgt Wal & Water ook de coördinatie van de ‘Vakantiedominee’. Vakantiegangers die behoefte hebben aan een luisterend oor, kunnen in de maanden juni t/m augustus mailen of bellen met de Vakantiedominee. Telefoontjes en mailtjes worden altijd beantwoord en er zijn professionele hulpverleners beschikbaar, als dat nodig is.

De Vakantiedominee is bereikbaar via vakantiedominee@gmail.com of 06 – 33 81 22 63. Voor meer informatie: Ygerne ten Brinke (0546 – 577475) en www.welkomindekerk.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer