Gewonde met onbekend letsel naar ziekenhuis gebracht

Bunjeejumpongeluk op Truckfestijn in Balkbrug

Bij het Truckfestijn in Balkbrug is vanmiddag gewonde gevallen bij een ongeluk met een bungeejumpattractie.

Dat meldt RTV Oost

Het slachtoffer is gewond geraakt aan hoofd en schouder. Voor de zekerheid is een traumahelikopter geland, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig. Hoewel niet exact duidelijk is wat er is gebeurd, heeft de eigenaar van de attractie gehoord dat iemand uit een hijsbak is gevallen nadat 'er iets gescheurd is'.

De attractie is van evenementenbureau Action Events uit Heemstede. De eigenaar is onderweg vanuit Haarlem naar Balkbrug om zich op de hoogte te laten stellen van het ongeval. Ook de organisator van het Truckfestijn bevestigt het ongeval, maar is op dit moment te aangeslagen om een eerste reactie te geven.

Drop Zone
De bewuste attractie: de Drop Zone, stelt deelnemers in staat om van een twintig meter hoogte een vrije val te beleven. Het speciale valblok, met een magneet-techniek, zorgt ervoor dat de deelnemers op tijd afgeremd worden voor een veilige en zachte landing. Deze Drop Zone wordt uitgevoerd vanuit een vijfmansbak die aan een kraan is bevestigd.

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren en er behoefte aan hebben, wordt slachtofferhulp aangeboden op het terrein.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer