Levendige nieuwjaarsreceptie OVC '21

Nadat in de ochtenduren van zondag 7 januari de kerstpondjes er af waren getrimd, volgde in de middaguren de nieuwjaarsreceptie van OVC '21. De bijeenkomst in clubhuis De Spil op sportpark Westbroek werd goed bezocht. Zelfs de kersverse burgervader Hans Vroomen kwam een kijkje nemen.

Egbert Pasman is al zestig jaar verbonden aan OVC '21. Naast hem preses Neppelenbroek

Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Michel Neppelenbroek werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet door Jeroen Seisveld. De spreekstalmeester bedankte eerst preses Neppelenbroek voor zijn voorzitterschap in de afgelopen jaren en niet te vergeten zijn bijdrage voor de totstandkoming van de jeugdafdeling JCO (Jeugd Combinatie Ommen) in samenspraak met zustervereniging OZC. Daarna werden Egbert Pasman (60 jaar lid), Peter Kramer (50 jaar lid) en Patrick Seinen en Gerrit Velten (beiden een kwart eeuw aan de club verbonden) naar voren gehaald en getrakteerd op een beeldje en een bos bloemen.

Na deze huldigingen werd door Walter Lenferink van supportersvereniging Blue Hearts de winnaar bekend gemaakt van het doelpuntenfestijn van het eerste elftal in het voorbije seizoen. Op een gedeelde eerste plaats eindigden Bram Hoving en Martin Nijhof. Zij ontvingen een attentie voor hun goede inzicht en voetbalkennis. Meer foto's op www.ovc21.nl.

Jubilaris Peter Kramer, al een halve eeuw lid van OVC '21, is zijn speelsheid nog altijd niet verloren

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer