Zonovergoten Oud Hollandse Markt in Lemele

De zon scheen volop tijdens de Oud Hollandse Markt Lemele met drie zeer succesvolle optredens van de Stuwzangers uit Vilsteren. Overal kwam het publiek vandaan om dit mee te maken. ‘We hebben genoten’, klonk het veelal na afloop van een muzikale sessie.

Met een sterk bezet koor - en dat nog wel midden in de vakantie - luisterde het Shantykoor de Stuwzangers onder leiding van dirigent Flip Jonkman deze editie van de Oud Hollandse markt muzikaal op. Er was veel publiek op de been. Bij de optredens van de Stuwzangers was het bijzonder druk. Een mevrouw uit Vroomshoop merkte op: ‘Jullie zijn echt een publiekstrekker’.

Tussen de optredens begaf men zich natuurlijk ook over de markt. En…..de vader van Erben Wennemars heeft echt iets ouds op de kop getikt. Hij zingt momenteel ook met veel enthousiasme bij de Stuwzangers. Het is zeker te hopen dat dit evenement op de kalender blijft. Volgend jaar is de 50e editie. Maar ook daarna hoopt men op een vervolg.

Een sterk bezet koor de Stuwzangers, dat zegt genoeg. Men gaat zeer graag naar de Oud Hollandse markt in Lemele. Veel publiek is gegarandeerd. En… het weer was super op deze woensdagavond.

|Doorsturen

Uw reactie


Onze krant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Vechtdal Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer