Poll: De wolf hoort niet meer thuis in het Nederlandse landschap

Afgelopen week vond een boer uit Lierderholthuis zessentwintig van zijn schapen dood en gewond in zijn weiland. De wolf wordt als mogelijke dader van dit bloedbad gezien.

Een DNA-test moet dit echter nog definitief uitwijzen. De discussie over de wolf in Nederland is in ieder geval weer volop opgelaaid. Zou het dier nu echt teruggekeerd zijn in Nederland? De meningen over deze ontwikkeling zijn verdeeld. Sommigen zien het als een positieve ontwikkeling en een verrijking van de Nederlandse natuur, anderen vinden dat het dier te veel schade aanricht en zien de wolf liever weer zo snel mogelijk verdwijnen.

Wij zijn benieuwd hoe onze lezers denken over de mogelijke terugkeer van de wolf.Uitslag poll
Vorige week vroegen wij onze lezers of zij bereid zijn om extra te betalen voor biologische producten. Het merendeel van Salland en Vechtdal wil niet meer geld betalen voor biologische producten, namelijk zo’n 65 procent. De rest van de stemmers, 35 procent, wil wel meer betalen voor een biologisch alternatief.

|Doorsturen

Henk

2018-06-19 15:22:08

Met zo'n poll ben je in Raalte en omstreken aan het verkeerde adres. Oftewel de uitslag staat van tevoren al vast. Dat van die wolf trouwens ook, inkoppertje.

Uw reactie