Zoekplaatje van de Week

Taxi Steen was jarenlang hét adres voor het vervoer van bruidsparen. Als dank voor de goede service ontving de familie Steen veel trouwfoto's. Dit is de vierendertigste foto uit deze reeks. Er staan geen notities bij deze foto, wie heeft informatie over dit bruidspaar en weet waar/wanneer deze opname is gemaakt?

Met dank aan Bertus en Hennie Kappert voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 7 juni 2017). Betreft de trouwfoto van GerritJan Kappert uit Oudleusen en Alie Vos uit Lutten. De foto is gemaakt in Hardenberg. Ze zijn getrouwd in het gemeentehuis van Hardenberg en de kerk in Lutten op 30-7-1965. GerritJan Kappert is reeds overleden.

Rectificatie: Bij de oplossing van het voorlaatste zoekplaatje (Ommer Nieuws 24 mei 2017) moet de datum van overlijden van Herman Schuurhuis 11 augustus 2004 zijn (i.p.v. 11 augustus 2014).

De foto's in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0023, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

|Doorsturen