Vogelshow in Lettele

In het weekend van zaterdag 18 november en zondag 19 november organiseert Vogelvereniging Ons Genoegen Lettele samen met de Heetense Vogelvrienden Vereniging hun jaarlijkse vogeltentoonstelling.

Dit is de tweede keer dat de leden van vogelvereniging Heeten in Lettele mee kunnen spelen op de tentoonstelling. Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een gezamenlijke tentoonstelling. Er zijn meer dan vierhonderd vogels te bewonderen, allerlei soorten kanaries zowel in kleur als postuur, tropische vogels, parkieten, duiven en kwartels. Vorig jaar waren de kwartels niet te bewonderen omdat er een tentoonstellingsverbod voor deze vogels was door de vogelgriep. 

De zaal is prachtig aangekleed met groen zodat het niet alleen een tentoonstelling van vogels is maar een vogelshow. Tevens is er een grote verkoopklasse van vogels, waar u naast de eventuele aanschaf van een vogels ook deskundige informatie over de verzorging van de vogels kunt krijgen.

De organisatie hoopt dat er veel bezoekers naar Café/Restaurant Spikker komen om deze vogelshow te komen bezoeken. Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten, die is namelijk € 2,00 en u helpt de vogelvereniging om een beetje uit de kosten te komen. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

|Doorsturen

Uw reactie