Landschapspracht om je vingers eens goed bij af te likken!

Smakelijk Pinksteren met Landschap Overijssel

Wij eten iedere dag (bij voorkeur) met smaak, maar realiseren ons vaak onvoldoende dat het ons omringende landschap de bron van al ons voedsel vormt. Landschap Overijssel brengt deze twee geneugten des levens samen voor een unieke (smaak)beleving van het landschap. 

Zo worden op Eerste Pinksterdag de lange tafels gedekt voor een sfeervol Boomgaarddiner bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest. Op Tweede Pinksterdag volgt een smaakvolle Foodwalk inclusief High Tea bij de Natuurbeleefdag rond Recreatieplas De Zwarte Dennen in Staphorst. Schuif ook aan!

Op Eerste Pinksterdag – zondag 4 juni 2017 – staat Landschap Overijssel om 18.00 uur klaar voor een hartelijk ontvangst in de prachtige boomgaard van De Wheem. Na een ontspannen kennismaking serveert PP's Mangerie een culinair viergangendiner om je vingers bij af te likken. Eens een andere, wel heel bijzondere manier om in het landschap te verblijven. De kosten voor het diner, inclusief drankjes, bedragen 62,50 euro per persoon. Daarmee zijn alle gasten tevens een jaar lang donateur van Landschap Overijssel en ontvangen zij ieder kwartaal het magazine 'Natuurlijk Overijssel' en een pasje met recht op gratis deelname aan diverse excursies.

Aanmelden
Op Tweede Pinksterdag – maandag 5 juni 2017 – start Landschap Overijssel om 11.00 en 13.30 uur een smaakvolle Foodwalk in het bos rond recreatieplas De Zwarte Dennen. Leer van alles over eetbare planten en pluk wat lekker is. Bij terugkomst wacht er een natuurlijke High Tea met een lekkere amuse, sandwiches, omeletjes, koekjes, muffins, vers fruit en nog veel meer. En dat in een groen decor om de betrokkenheid bij het landschap ook echt te voelen.

De kosten voor de wandeling inclusief high tea bedragen 25 euro per persoon, kinderen tot twaalf jaar betalen 12 euro. Aanmelden voor zowel het Boomgaarddiner als de Foodwalk inclusief High Tea is wel noodzakelijk en kan tot 26 mei 2017 via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Op een smakelijk Pinksteren.

|Doorsturen

Uw reactie