Opfriscursus rijvaardigheid voor senioren in Dalfsen

Automobilisten van 55 jaar en ouder, wonend in de gemeente Dalfsen, kunnen in september deelnemen aan een opfriscursus rijvaardigheid. Dit wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (afdeling Dalfsen).

De cursus omvat informatie over de veranderingen in de verkeersregels en voorlichting over medicijngebruik in combinatie met autorijden. De cursus biedt u tevens een ontspannen gelegenheid om tijdens een rit van een uur in uw eigen auto onder begeleiding van een erkende rijinstructeur deskundig advies over uw rijstijl te krijgen. Daarnaast krijgt u een vragentest over de verkeerstheorie.

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. De theorie is op dinsdagochtend 18 september van 09.00 uur tot ongeveer 12.00 uur en de praktijk op dinsdagochtend of -middag 25 september. U kunt zich opgeven als u zowel de theorie- als de praktijkles volgt.

Opgave is mogelijk tot 11 september bij Johan Holsappel. Dit kan (bij voorkeur) via mail johan.holsappel@hotmail.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadressen. Bellen (06-29000815) voor een afspraak kan ook. Gelieve enkel 's avonds te bellen.|Doorsturen

Uw reactie