Open Tuinenweekend van Groei & Bloei Salland

Groei & Bloei Salland houdt op zaterdag 14 en zondag 15 juli weer het jaarlijkse open tuinenweekend. Elf enthousiaste en toegewijde tuinliefhebbers in Salland en het Vechtdal laten hun tuinen zien aan het publiek. Van 10.30 tot 16.00 uur is iedereen welkom. De eigenaren staan klaar om tekst en uitleg te geven over hun tuinen.

Het gaat om de tuinen van de familie Holtmaat aan de Schanebroeksweg 6 in Luttenberg; de familie Ten Have aan de Posthoornweg 17 in Lemelerveld; de familie Tijs aan de Kriehuisweg 7a, dhr Veldman aan de Kennedylaan 8 en de familie Witteveen aan de Koriander 11 in Raalte; de familie Van der Linde aan het Wormer 26 (alleen op zaterdag) en de familie Ter Haar (alleen op zaterdag) aan de Steerne 11 in Heeten; de familie Leuverink aan de Canadastraat 56 (alleen op zondag), de familie Overhein aan de Brinkweg 17 en de familie Nijboer aan de Raalterstraat 5 in Heino en de familie Endeman aan de Kortersweg 6 in Dalfsen.

De tuinen zijn vrij toegankelijk en de meeste tuinen zijn ook rolstoeltoegankelijk, soms met een enkele beperking. Voor meer informatie zie www.salland.groei.nl.

|Doorsturen