Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
VC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Charon en Rina Flash-supporters van het jaar
Gepubliceerd op woensdag 25 april 2012 om 16:48
icon
Charon en Rina Huzen zijn zaterdag verkozen tot Flash-supporter van het jaar. De verkiezing is in het leven geroepen door hoofdsponsor De Hypotheekgroep. Het initiatief dat al een aantal jaren door Luit en Janny Dekens van de Hypotheekgroep wordt ondersteund.

Theo Post, voorzitter van Flash, roemde het initiatief van de hoofdsponsor en memoreerde in zijn toespraak de constructieve en jarenlange samenwerking tussen beide partijen. Hij bedankte Luit en Jan Dekens voor de jarenlange samenwerking en het in hun gestelde vertrouwen in Flash. Met ingang van het nieuwe seizoen stopt het hoofdsponsorschap en naamverbinding met de volleybalvereniging uit Nieuwleusen.

Nadat de hoofdsponsor een prachtig bos bloemen in ontvangst had genomen maakte Theo Post vooraf aan de wedstrijd van het eerste damesteam de namen bekend van de supporters van het jaar. Charon en Rina Huzen werden unaniem verkozen als supporters van het jaar.

Moeder en dochter komen wekelijks de wedstrijden van het eerste dames- en herenteam van Flash bezoeken. Voor de autistische Charon is dit een wekelijks uitje waar ze zich uitermate op verheugd. Moeder en dochter Huzen kregen ieder uit handen van Luit en Janny Dekens een prachtige volleyballer gegoten in bronskleurig kunststof en een heerlijke taart van Bakkerij Timmer en bos bloemen van Bloemisterij Stegerman.

Als bevestiging van deze uitverkiezing kregen Charon en Rina Huzen een groot applaus van het talrijke publiek.

Ads by Google vr 4 sep '15 OM 18:30
reageren op dit bericht?
Naam en bericht zullen worden weergeven. Het e-mailadres (verplicht) wordt niet op de site getoond, maar blijft bij de redactie bekend.

Je naam:
Je e-mailadres:
VECHTDAL CENTRAAL OP vr 4 sep '15 OM 18:30
photo
Nieuwspoll
De gemeenten Dalfsen en Ommen moeten meer vluchtelingen opvangen!
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links