Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
VC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Golfavond voor mantelzorgers
Gepubliceerd op dinsdag 24 april 2012 om 09:27
icon
Carinova Steunpunt Mantelzorg zorgt voor een avondje lekker losgaan op de golfbaan. Op donderdag 7 juni is er voor jonge mantelzorgers van 16 jaar en ouder de gelegenheid om een balletje te slaan. Dit gaat gebeuren bij Pitch & Putt 'De Kleine Esch' in Lemele. Het gaat om golfen op een kleine baan.

De avond is bedoeld voor jonge mantelzorgers uit de gemeente Deventer, Raalte, Ommen, Dalfsen en Hardenberg. Het is van 19.30 tot 22.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel moet je zelf voor vervoer zorgen. Aanmelden is verplicht; dit kan vóór maandag 28 mei bij Rinie van de Hoek, via r.vandehoek@carinova.nl of telefonisch via 0900 86 62 (lokaal tarief).

Vooral voor de mantelzorgers die meegaan op het weekend in juli, is dit dé gelegenheid om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Uiteraard zijn alle anderen ook van harte welkom! Aanmelden voor het weekend van 6, 7 en 8 juli kan ook nog steeds!

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen.

Ads by Google za 5 sep '15 OM 12:21
reageren op dit bericht?
Naam en bericht zullen worden weergeven. Het e-mailadres (verplicht) wordt niet op de site getoond, maar blijft bij de redactie bekend.

Je naam:
Je e-mailadres:
VECHTDAL CENTRAAL OP za 5 sep '15 OM 12:21
photo
Nieuwspoll
De gemeenten Dalfsen en Ommen moeten meer vluchtelingen opvangen!
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links