Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
VC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Kom koeien kijken!
Gepubliceerd op dinsdag 24 april 2012 om 08:39
icon
De lente is in het land! Dat betekent dat de koeien weer naar buiten mogen: feest! Dit feestje wordt op verschillende boerderijen gevierd. Ook boer Marcel en boerin Nicole Grondman laten op zondag 29 april de koeien naar buiten en houden daarom een feestje, waarbij iedereen welkom is.

Na een winter op stal zijn de koeien weer blij om naar buiten te gaan. Al dansend en met grote sprongen verlaten de koeien de stal. Voor iedereen en vooral voor de boer een plezier om naar te kijken. Bovendien doet het iedereen beseffen: de lente zit in de lucht!

De koeien zijn een onmisbaar onderdeel van ons buitengebied. De boer geeft het buitengebied vorm: hij bewerkt het land, zaait of plant gewassen en maait gras voor de koeien. Zonder de koeien is ons landschap niet af. Rijdend of lopend kijken we graag naar de grazende koeien en... zij kijken graag naar ons!

Je kunt koeien kijken op zondag 29 april om 14.30 uur op het Melkveebedrijf de Velshoeve in Lemele. Het adres is Zonnebloemweg 13.

Ads by Google za 5 sep '15 OM 14:15
reageren op dit bericht?
Naam en bericht zullen worden weergeven. Het e-mailadres (verplicht) wordt niet op de site getoond, maar blijft bij de redactie bekend.

Je naam:
Je e-mailadres:
VECHTDAL CENTRAAL OP za 5 sep '15 OM 14:15
photo
Nieuwspoll
De gemeenten Dalfsen en Ommen moeten meer vluchtelingen opvangen!
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links