Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
VC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Rubens Kwartet speelt op Het Laer
Gepubliceerd op zondag 1 april 2012 om 13:49
 
In de serie concerten voor strijkkwartet in de Van Pallandtzaal van Huize Het Laer in Ommen speelt op 10 april het Rubens Kwartet. Dit viertal bestaat uit Sarah Kapustin en Tali Goldberg op viool, Roeland Jagers op altviool en Joachim Eijlander cello op de cello.

Het te spelen programma bestaat uit 'Langsamer Satz' van Anton Webern, het Strijkkwartet van Cemal Erkin en Joseph Haydn’s Opus 51: “Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze”.

De concerten op Het Laer zijn mede mogelijk gemaakt door o.a. het Fonds voor de Podium Kunsten en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het concert vindt plaats op Landgoed Het Laer, Het Laer 2 in Ommen. Het begint om 20 uur. Losse kaarten kosten 20 euro en jeugdkaarten 5 euro. Reservering wordt uitdrukkelijk aanbevolen. Dit kan bij Hotel De Zon (0529-45 55 50). Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert.


Ads by Google vr 4 sep '15 OM 07:47
reageren op dit bericht?
Naam en bericht zullen worden weergeven. Het e-mailadres (verplicht) wordt niet op de site getoond, maar blijft bij de redactie bekend.

Je naam:
Je e-mailadres:
VECHTDAL CENTRAAL OP vr 4 sep '15 OM 07:47
Nieuwspoll
De gemeenten Dalfsen en Ommen moeten meer vluchtelingen opvangen!
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links